Lite nytt 💁🏻‍♀️

Inte ofta nu för tiden jag gör såna här inlägg, men tänkte de var roligt förr la jag upp oftare jag vad jag köpte men det blev en paus på de lite grann.
 
Tänkte visa senaste fynden 😍
1: Skor fodrade perfekt nu på vintern men dessa är inte bara fodrade utan snygga också.
 
 
2: Ännu ett par skor behövde ett par fodrade jag kan ha på jobbet som är lätta att ta av och på eftersom jag ibland far ut & in rätt friskt i bilen och in till olika brukare så, varmfodrade lite bredare så får även plats med sockar och kan använda utan sockar. 
  
 
3: En ullkappa 
syrran hade köpt en sån så när jag såg hennes kände jag en sån ska jag ha 😁
tänkte till lite mer snygg när man åker in till stan, åker iväg på saker att gå i stan i affärer i tjockare vinterjacka är hemskt.
ville ha en snygg jacka kanske inte ser så snygg ut så här tyckte inte jag heller på bilderna på bonprix men när den väl sitter på kroppen så är de wow.
 
Har ingen vidare bea hel kroppspegel längre vi har ju inte brytt oss o köpa ny sen vi gjorde om i hallen 😰
dags nu så ska se i helgen/nästa vecka om vi hinner köpa en spegel. 
 
#1 - - Caroline:

Så fina skor och kappa. :)

Svar: Tack :)
Erika Pettersson

#2 - - Marianne:

Snygga saker....de skorna på första fotot har jag haft liknande och slitit ut för nåt år sen....världens skönaste skor alltså...
Jag är också ute efter en snyggare kappa, hade ju en lång svart, men kastade den för ett tag sen....den hade hängt på loftet några år och jag tvekade länge om den skulle in på kemtvätt, men bestämde att lägga pengar på en ny istället....vilket inte har blivit av.
Jag handlar också på Bonprix, ett stort plus där är att storlekarna stämmer...och att se har jäkligt snygga kläder
Kram

Svar: Tack 😁Jag älskar bonprix just för att som du säger storlekarna stämmer och dom håller bra priser dessutom man kan handla billigt & snyggt.

Att göra sig av med grejer är minsann inte lätt men ibland billigare o köpa nytt än o lämna in på kemtvätt.

Kram
Erika Pettersson