Slut på ledigheten 😏

Tidsinställt inlägg (skrev ihop de igår idag hinner jag inte)
Jajemen det är dags att återigen hitta energin för nu väntas jobb i hela 6 dagar i rad sedan är jag ledig på lördag och sen jobb igen, men de är då och nu är nu.
 
Idag är det 7.00-12.30 pass som gäller på en annan arbetsplats roligt att vara runt lite igen på andra arbetsplatser sen typ april har jag mest dels jobbat på ett ställe faktiskt, underbart på sitt sätt!
 
Iallafall dagen idag är jobb till 12.30 sen har vi fullt upp även idag hur jag orkar jag vet faktiskt inte. 🤔
Kommer troligtvis däcka ikväll tidigt
 
Men efter jobbet ska jag hämta Viktoria vi ska åka o byta bil med syrran eftersom vi måste ha dragkrok idag ja Viktoria kom hem till Finspång igår för idag ska vi köra det sista flyttlasset hon har varit hemma i Linköping sen i söndags nu sla hon hem idag igen fast innan ska vi åka och hämta släppkärra och sen köra hem nya möbler till Pappa.
 
Det är inte bara vi som bytt ut våra möbler sista tiden i veckan nu åkte pappas gamla soffor så dag ska vi hjälpas åt att köra hem ny soffa till honom, nytt vardagsrumsbord osv.
 
Efter detta så lastar vi och åker till Linköping med sista grejerna som inte fick plats förra gången ett vitrinskåp & cyklen så vi slipper släppkärra iallafall men måste ha syrrans bil så vi lastar två bilar med vitrinskåpet som är i två delar o sen brummar vi. 
 
Så jag, Oscar, Viktoria & Zeke i syrrans bil så hon får med cyklen på cykelstället sedan åker mamma, pappa & Sally i mammas bil, sen ska vi hjälpa henne o fixa hennes nya soffaa, fixa vitrinskåpet, sen rullar vi hemåt för att ta tillbaka våran bil ibland saknar man att ha dragkrok men vi behöver de inte speciellt ofta så jag orkar inte att fixa detta. 
 
Det går att sätta in ju men nae syrran har ju dragbil o den är större o bättre o dra med! 😁👌
slut för idag, men som ni ser hektisk dag sen väntas jobb tills fredag innan man får pusta ut. 😏
 
Igår låg vi däckade på soffan vilket vi ikväll kommer göra ikväll med 🙈