Besök på Ikea 😁

Så då har vi gjort av med pengar igen.
Igår kväll när Viktoria var här eftersom hon hjälpte Oscar att bära upp skrivbordet vi köpte igår då blev det prat om att vi byter ut så mycket möbler och vilken förändring detta hem tagit sedan Oscar klev in i bilden.
 
Mycket handlar ju om ekonomi jag levde ensam o betalade allt själv hyra osv jobbade osv men klart det blev inte mycket över idag delar vi på alla utgifter och har två inkomster så det är skillnad på vad som dimper in varje månad dessutom tycker vi båda det är roligt med inredning och byta ut till nya möbler.
 
Vi satt o kollade hela kvällen igår, börjare städa i ordning o fixa i ordning o mäta för o se vilka möbler som skulle funka och vi hade inte alls planerat att köpa detta verkligen inte först o främst var de ju ny säng, men de kommer vi måste åka och kika mer, prova olika sängar, fundera, kanske prova igen med tanke på att en stor dubbelsäng kostar pengar o sån vi vill ha kostar o då är de viktigt att det blir rätt i från början.
 
Men det blev ett besök på Ikea idag iallafall, jag, Oscar & Viktoria åkte och med hem kom lite små förvarningsprylar men framför allt två byråer (hoppas jag stava rätt) haha!
 
Vi hade kikat på en annan serie innan, men detta blev nog bättre o lite billigare.
planen var en annan malm byrå, men den var slut så det blev två i stället för en! 😁👌
 
Här är före hemskt!! 😣
Men tyvärr har inte fokus legat på sovrummet utan vardagsrummet.
 
 
Efter ljusare mycket mer förvaring!
Ena är Oscars o ena min och Oscar fick en egen klädhängare så jsg slipper gå o plocka undan hans kläder hela tiden. 😉
 
Jag fyllde nästan mina tre lådor direkt.
I lådorna har vi köpt avdelare också ett tips ifrån Viktoria så man kan dela upp strumpor, bhar osv lättare o hitta allt då.
Skillnad va? 😍🙈
Så himla nöjd ska bara köpa några fina ljuslyktor eller något annat fint men blommorna tyckte jag gjorde ett jättebra lyft o dom passade in bra där.