Möte avklarat.

Har idag varit iväg på möte med en kurator p.g.a. allt som hänt senaste tiden och annat tidigare som hänt mycket sen tidigare som ligger o skaver så ska ge detta en ny chans.
 
Fick prata ut om lite familjeproblem samt om Daniel o mig och även annat som hänt positiva saker som jag inte vet hur jag ska ta ställning till, men fick en lite spark i röven angående de positiva så de kändes skönt att få höra hennes åsikter.
 
Trodde jag skulle må dåligt efteråt, men ett lugn spred sig kroppen och det kändes bra o öppna upp sig! :) 
 
Leendet är tillbaka och solen lyser ute kan inte bli bättre!
#1 - - Cecilia:

Vad bra att du fick en kurator du verkar trivas med och som får dig att må bättre! Jag tror att vi alla skulle må bra av att gå och prata med någon professionell med jämna mellanrum. Det är nyttigt.

Svar: Jo de behöver nog många, men tyvärr få som vågar gå o prata med någon.
Erika Pettersson

#2 - - Cecilia:

Ja det är fortfarande tabu med psykisk ohälsa trots att majoriteten av oss någon gång i livet går igenom en svår period. Så det är väldigt starkt av dig att erkänna att du mår dåligt och ta hjälp!

Svar: Tack!Ja jag behövde gå nu när Daniel gjorde slut för jag behövde rensa hjärnan av olika anledningar bland annat p.g.a. detta då att de tog slut så jag fick ventilera lite o få tips ifrån någon utomstående hur jag ska tänka.
Erika Pettersson

#3 - - Marianne :

Det brukar alltid kännas bra att få prata av sej och få en utomståendes syn på saker och ting, tycker det var starkt av dej att ta kontakt med kuratorn....:)

Min syster är inte bara storasyster utan också psykolog, jag har haft många timmars samtal med henne...det är skönt, hon känner ju mej ganska bra och kan hjälpa med råd eller bara lyssna.

Kram

Svar: Jo det kändes otroligt bra att prata av sig och få lite synpunkter ifrån en utomståendes:)
Erika Pettersson

#4 - - Anna:

Jättebra att du pratar med någon "utomstående" och reder ut saker och ting. Det blir lättare för dig att "gå vidare". Ibland är "kropp & knopp" inte i fas och gå behöver man lite hjälp på vägen för att få lite olika "verktyg" att jobba med.

Mvh Anna & Tabasco:)

Svar: Det kändes otroligt bra efteråt :)
Erika Pettersson

#5 - - Anonymus:

Har han någon ny?

Svar: Vem har en ny?Daniel menar du? De tror jag inte han har inget han berättat för mig iallafall och har han de är de ju hans val.
Erika Pettersson